sobota, 28. maj 2016

NISI TU, DA BI SUŽENJ BIL


Rezultat iskanja slik za earth


Nisi tu, da bi sužnjeval komerkoli!

Dobro pa je, da služiš vsakomur!

Vendar loči, dobro loči iz notranje Modrosti in spoznaj, kaj je tvoje služenje!

Nisi tu, da bi njih reševal; to ni možno! Dobro pa je, če si primer uspešnega samo-reševanja!

Nisi tu, da bi te kdorkoli peljal po njegovi poti! To je agresija nad agresijami! Dobro je, da si pogumen in da svojo pot hodiš po svoji poti in da si vzor svobodnega potovanja vsem, ki jih srečaš na poti svojega bivanja!

Nisi tu, da  bi ti kdorkoli zapovedoval, kaj je dobro in kaj ne, kako naj živiš in kako naj ne! Le poglej njihovo praznino in vedel boš, da te oni nimajo s čem napolniti, da bi srečno živel in delal tisto, kar ti tvoj Duh v tebi naroča, ne pa človek!

Nisi tu, da bi bil kopija svojih bioloških staršev! Mar nisi že sedaj preveč podoben njim, ko nosiš ta bremena njihovega mišljenja in čustvovanja!? Kje si ti? Kje je sin/hči? Ali je še kaj v tebi, kar bi kogarkoli spominjalo le na tebe!???

Nisi tu, da bi iskal partnerja svojega življenja! Bolj ko iščeš, manj ga je, vse bolj izmika se. Kajti partner je kakor Bog, vedno se izmakne, ko že misliš, da ga imaš! Zato najprej najdi, ampak ne išči sebe. Ko boš sebe našel, ne boš imel potrebe po partnerju, ker najdenje izniči želenje, toda takrat partner se  prikaže, ker si ga zavestno izbral. A vse dokler boš partnerja iskal in izbiral kakor žival, bo pravi partner, ki je  božanska podoba, ti bo vedno ušel in zaradi tega boš trpel, ker iskanje nikoli ne sreča najdenje!

Nisi tu, da bi se klanjal in opravičeval samega sebe pred katerokoli avtoriteto in oblastjo, ker ti si Sin/Hči Najvišjega in temu primerno se vedi in živi. In On, ki je v tebi, ti bo držal hrbtenico visoko nad lažnimi podobami, ki bi ti sesale tvoj življenjski tok! Dobro pa bi bilo, da bi kot Sveta Podoba Najvišjega postal živ primer Svobode in Neustrašnega Bivanja Ljubezni, ki je sama sebe obvladala in našla v Očetu!

Nisi tu, da bi jedel čustveni prah svojih prednikov in sorodnikov. Prav za prav, kaj ti imaš z njihovimi nebožanskostmi!??

Odvrzi jarem svojih bioloških očetov zemlje in prevzemi Breme Svetlobe Popolnega Očeta, ki je Edini Starš, ki ti daje v Izobilju Vsega, a medtem spoznaj, da Njegovo Breme je Sladko!

Iz duha prenesla : Ashana Gnosis

Rezultat iskanja slik za here

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Vaše komentiranje odraža le vaše mnenje in stanje vaše zavesti! Hvala na konstruktivnosti, predlogih in novih prispevkih, s katerimi lahko izboljšate to stran za dobrobit vseh ljudi na svetu. Hvala, ker ste JAZ SEM, ki SEM!

BUĐENJE BALKANA

PRIPOROČAMO

Eros Združitve Notranjega ali Vse-presegajoča Ljubezen

Ko ne mislim, ko ne govorim, ko ne čustvujem, ko ne delujem, ampak si dovolim občutiti sebe, zaobjeti se z ljubeznijo Notran...

PRILJUBLJENE OBJAVE