sobota, 14. maj 2016

VSI ODGOVORI SO RESNIČNO V TEBI,ČE SI PRAZEN!


Kaj je moja strast?

Čemu se moje resnično bitje veseli? 

Kaj je tisto, zaradi česar moje bitje in telo neprestano trepeta od božanskega navdušenja? 

Če je nekaj zapolnjeno, ne more se mu doliti ničesar, ne da bi se prelilo! 

Ne, vem. Preprosto, ne vem! 
Nočem se delati pametno! 
Nočem dovoliti egu njegovo kraljevanje. 
Kadarkoli on ve, zadoščenje je kratko, navsezadnje se izkaže, da je njegovo vedenje čista laž in manipulacija!  

Ne, ne! Ne boš me več napolnjeval s svojimi idejami, ki so zakrpane bolečine nekih časov in dogodkov, ki so navlaka kolektivnih ran žalujočega, jeznega in frustriranega človeštva! 

To je astral! Tu ni odgovorov! 
Tu so sami zapeljivci, raje grem piti gor na sam Izvir Božanske Reke Popolnega v meni - moje Resnične Zavesti JAZ SEM!

 Ne morem vedeti, ker če se potrudim vedeti, sem napolnjena posoda umskega znanja in je potem nekaj zapolnjeno! 

Ko pa priznam pred Popolnim Jazom v sebi, da ne vem, da ne poznam odgovorov. Potrdim, da ne želim odgovorov lastnega mišljenja in čustvovanja, ki je vedno nekakšno domnevanje in dvom v dobljeno!   

To ponižno priznanje nevednosti pred Popolnim v meni, me ogoli, me izprazni vsakega mišljenja in čustvovanja glede možnih odgovor. 

Dovolim si ne vedeti! 

Dovolim si biti prazna posoda!

 Dovolim si kot ljubljena na oknu čakati dragega pozno v noč na oknih moje duše, ne vedoč, kdaj pride in če pride, ampak le ohranjam vero in zaupanje, da kmalu pride, je že tu!


Duh Modrosti mi reče: 
"Ashana, praznina zahteva napolnjenost! Le bodi prazna vsega in ti nalijem odgovore Resnice, ki prinašajo neminljivo svobodo, neminljive odgovore! Ljubljena, kajti če si napolnjena z lastnim (ego) mišljenjem, predpostavkami, odgovori, potem si napolnjena posoda, ki ne dovoli Duhu Modrosti, da pride in prinese Radostno Vest! Miruj v izpraznjenosti svoje umske posode in glej presenetim te z Znanjem, a vendar ne s prebliskom misli, ampak z razsvetljenjem božanskega Čutenja!"

Mirujem izpraznjena, kakor zaljubljena! Ne razmišljam o odgovorih, niti jih ne pričakujem, preprosto se predam čutenju in brezkompromisno zaupam Duhu, ki me nikoli ne pusti na cedilu! Prišel je Duh Modrosti in je razodel odgovore! Zaupanje je bilo gorivo lepote magnetizma, ki je pritegnilo ljubimca, ki so odgovori Duha Modrosti!

Odgovori so razodeti! Oni se vedno razodenejo tistim, ki ljubijo Popolnega v Sebi in ga z radostjo kličejo in čakajo, kakor zaljubljenka na oknu v noči, ko nič ne kaže, da jo bo dragi presenetil in obiskal!

Namaste

Besedilo: Ashana Jurič

BUĐENJE BALKANA

PRIPOROČAMO

Eros Združitve Notranjega ali Vse-presegajoča Ljubezen

Ko ne mislim, ko ne govorim, ko ne čustvujem, ko ne delujem, ampak si dovolim občutiti sebe, zaobjeti se z ljubeznijo Notran...

PRILJUBLJENE OBJAVE